DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
v-model

Teknologi og innovation

Nøgleordene er teknologi, innovation, forskning og udvikling

illustration-18442314

Dette hjørne af DELTA’s hjemmeside er særligt dedikeret til videnspredning.

Du kan løbende læse den nyeste viden fra vores forsknings- og udviklingsaktiviteter og finde yderligere information om vores rolle som GTS-virksomhed – herunder læse om vores Resultatkontrakt med Rådet for Teknologi & Innovation.

Vores øvrige forsknings- og udviklingsprojekter fremgår ligeledes, de er kategoriseret i fire temaer, der er gennemgående for vores indsatser:

  • Sundheds- og velfærdsteknologi
  • Klima, miljø og energi
  • Teknologiudvikling
  • Innovation og metoder

Videndeling

Du finder også en samlet platform for videnformidling – herunder arrangementer, videndokumenter, artikler, nyheder, rapporter m.m. Dertil relevante henvisninger til netværk og andre gode kilder til opdatering af din viden om teknologi og innovation. Overskueligt samlet ét sted.

Innovation og DELTA

Hos DELTA arbejder vi både i dybden og i bredden med innovation. Vi udvikler konstant nye indsatser og forsknings- og udviklingssamarbejder, nationalt og internationalt. Under overskriften "åben innovation for alle", er det vores mål at skabe en bred dialog med omverdenen om nye tiltag og om fremtidens teknologiske udvikling.

Det er også her, du kan læse mere om DELTA’s holdning til innovation og om din mulighed for at præge vores – og dermed din - fremtidige teknologiske retning.         

Du er altid velkommen til at kontakte DELTA’s team for forretningsudvikling for spørgsmål relateret til innovation eller vores forskellige forsknings- og udviklingsprojekter.

Kontakt

Thomas Bech Hansen

Forretningsudviklingsdirektør

+45 72 19 42 24

 

white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00