DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
innovation-1-fokus-projekter144x960px

Her finder du vores forskningsprojekter for resultatkontraktperioden 2010-2012

Resultatkontrakt 2010-2012 satte en streg under DELTA´s position på sundhedsområdet

DELTA har altid arbejdet med sundhedsaktiviteter og har serviceret producenter af medicinsk udstyr med test eller ny teknologi. Igennem årene har vores sundhedsaktiviteter været støt stigende, men på baggrund af resultatkontraktperioden 2010-2012 har DELTA udviklet sig til at besidde en strategisk central position på området – nationalt som internationalt. Over en tredjedel af DELTA´s samlede forsknings- og udviklingsprojekter koncentrerer sig i dag om sundhedsområdet.

DELTA arbejder som national strategisk rådgiver for stat og industri inden for fremtidens intelligente sundhedsvæsen. Vi varetager viceformandsskabet i Europa i Continua Health Alliance og er valgt som co-chair i Continua Health Alliance´s EU regulatory task force.

DELTA har spillet en stor rolle i Continua Health Alliance´s adoption i Danmark i regi af Sundhedsministeriet og National Sundheds IT, hvor vi tjener som regeringsudpeget i det nationale råd for Telemedicin.

Du kan læse om vores øvrige fokusområder, klima og miljø; teknologiudvikling samt innovation og metoder i menuen til venstre.

Kontakt

Thomas Bech Hansen

Forretningsudviklingsdirektør

+45 72 19 42 24

DELTA's vision

Danmark skal være det bedste sted at udføre højteknologisk produktudvikling.

white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00