DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
Headquarters

DELTA som investeringspartner

Med DELTA som partner får du noget for pengene

Som teknologisk partner kan DELTA sikre mulige investorer at udfylde "hullet" mellem pengene og den dybe teknologiske know-how og endvidere sørge for, at investorerne får noget for pengene. Hvis et projekt anses for et perfekt match med vores strategi, kan DELTA indgå i et sådant projekt med både know-how og penge. Det er en vigtig betingelse, at projektet udnytter DELTA's kompetencer og mulige IPR.

Eksempler på projekter, hvor DELTA deltager som teknologisk investeringspartner

IctalCare A/S - udvikling af trådløst alarmsystem for patienter med epilepsi
2cureX ApS - udvikling af kræftdiagnostisk system

Mød markedets krav

Typisk har investorer stor viden inden for finansiering, salg, marketing og forretningsudvikling. Men udpræget dyb viden er desværre ikke særlig almindeligt. DELTA har en bred vifte af produktudvikling-services inden for vore kompetencer. For nogle projekter kunne DELTA muligvis blive den vigtigste partner for investorer, som ønsker sikkerhed for, at de investerede penge vil være til gavn for projektet, og således give investorerne noget for pengene. Dermed vil produktet virkelig møde markedets krav.

Investormuligheder i DELTA projekter

DELTA er tumleplads for kreative og opfindsomme hjerner. Det er vores strategiske intention at gøre nye opfindsomme ideer til en ægte spin-out med DELTA som teknologisk partner. Disse projekter er åbne for eksterne investorer. Projekter, hvor DELTA inviterer eksterne investorer, er bundet op på en exit strategi.

Da DELTA ikke har nogen ejere, vil overskud blive investeret i nye projekter med samme exit strategi og således skabe værdi for DELTA, investorer, nye forretningsområder og dermed for hele samfundet.

KONTAKT

DELTA

+45 72 19 40 00

white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00