DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
plane_small

Milepæle i 1960'erne

Dansk teknologi i rummet

1960

DELTA udvikler og producerer de første optiske filtre med en ny metode, der i dag er udviklet så langt, at DELTA er en af verdens førende producenter af avancerede optiske komponenter.

1962

Elektroniktest bliver et nyt arbejdsområde for DELTA, idet Institut for Elektronikmateriels Påli-delighed etableres. Formålet er at hjælpe danske elektronikvirksomheder med at øge produkter-nes holdbarhed og pålidelighed.

1964

Med etablering af Teknisk-Audiologisk Laboratorium (TAL) begynder DELTA's arbejde med udvikling og test at høreapparater for at hjælpe hørehæmmede med at få størst muligt udbytte af den nye teknologi.

1964

Etablering af Lysteknisk Laboratorium markerer startskuddet for DELTA's arbejde med god og energieffektiv belysning, synlighed af vejafmærkning og meget mere.

1964

Pæren på 10.000 watt kom til Lysteknisk Laboratorium ved etableringen i 1964. Inden da blev den enten brugt i et fyrtårn, eller også blev den brugt på B&W til at projicere tegninger ned på stålplader. I bunden ligger hagl, der blev brugt til at rense indersiden af glasset med, når fordampning fra glødetråden havde afsat et mørkt lag.

1965

Danmarks første fra ca. 1965, som blev brugt til måling af signalstyrker ved etablering af radiokædesystemer. Det analoge signal går ind på terminalerne til venstre og driver en motor i bunden langsomt rundt. For hver omgang måles det analoge signal.

1967

ElektronikCentralen etableres ved sammenlægning af Radioteknisk Forskningslaboratorium, Mi-krobølgelaboratoriet, IFEP og ELDOK.

1968

DELTA går storstilet ind i at udvikle elektronik til rumfart. Blandt andet udviklede DELTA ud-styr til Hubble rumteleskopet og adskillige satellitter. De store kvalitetskrav betød, at DELTA længe før de fleste andre virksomheder tog avanceret kvalitetsstyring og projektledelse i brug. Desuden blev test af rumfartselektronik et væsentligt arbejdsfelt. 

KONTAKT

DELTA

+45 72 19 40 00

Citat

Teknologiens stifindere er en langtidsholdbar succes

CEO Per Hartlev
white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00