DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
Headquarters

Strategi

 

Strategi

DELTA står på mål for vigtigheden af en formuleret og udført strategi som grundlag for virksomhedens innovation og udviklingstiltag.

Vores ydelser omfatter:

  • Due diligence – fusion eller overtagelse
  • Vækst og etablering af vækstområder
  • Sourcing / etablering af udviklingscenter
  • Forandringsledelse

DELTA kender kravene til moderne produktudvikling - Det rigtige produkt, til den rigtige pris - på det rette marked og det helt rigtige tidspunkt med den rigtige service – tilrettelagt, udformet og leveret af din organisation. I en nøddeskal er vores strategiske rådgivning alt det der kommer uden om et udviklingstiltag. Vi arbejder med at identificere, vurdere eller udvikle virksomhedens grundlag for produktudvikling og fører dig trygt igennem forløbet med at opstille, prioritere samt ikke mindst udvælge og fravælge.

Vi har i mere end 20 år arbejdet med rådgivning og har rådgivet virksomheders top-ledelse med udgangspunkt i det centrale felt mellem produktudvikling og strategi.

Der er udbredt opfattelse at konsulenter kan hjælpe en virksomhed med at lægge en strategi som bringer virksomheden videre. Vores opfattelse er at forholdet mellem innovationsevne samt processer til produkt- og serviceudvikling skal knyttes til strategien.  Derfor bringer vi en dialog der inspirer og lægger op til innovativ tænkning og samtidig er forankret i virksomhedens kapacitet og kernekompetence.

Udvalgte ydelser:

  • Due Dilligence
  • Strategisk rådgivning - kobling mellem udvikling og forretning
  • Organisationsudvikling - gearing til at møde strategiske udfordringer

 

Contact

Poul Skouboe

Head of department

+45 72 19 42 74

 

white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00