DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
Factory_144x960_1

Om Emerging business units

Fra idé til produktudvikling

DELTA arbejder med at skabe fremtidige teknologier, teknologiske serviceydelser, metoder og forretningsmodeller. Derfor har vi skabt et inkubationsmiljø eller en rugekasse for nye idéer, der har brug for særlige vilkår at vokse under. Det kan enten være med afsæt i nye teknologiske muligheder, markedsmæssige behov eller samfundsmæssige udfordringer. Idéerne udspringer fra vores hverdag med kunder, universiteter og samarbejdspartnere.

På baggrund af DELTA´s erfaringer fra de seneste års arbejde med forsknings- og udviklingsprojekter, har vi skabt 3 nye forretningsområder for DELTA – såkaldte Emerging Business Units:

  • SenseLab, der har fokus på sensorisk evaluering og at tænke den menneskelige opfattelse af et produkt ind i produktfremstillingen.
  • Point of Care, der har fokus på at skabe en teknologisk platform for decentrale målinger af sygdomsfremkaldende vira og bakterier. 
  • IdemoLab, der har fokus på metoder og teknologier under de tidlige faser af produktudviklingen, f.eks. electronic sketching og energy harvesting.  

Vi arbejder for at etablere succesfulde modeller til eksekvering af forsknings- og udviklingsprojekter, og vi har fokus på at sikre disse projekters overgang fra projektstadier til bæredygtige forretningsområder. Målet er at høste mest mulig effekt til gavn for danske virksomheder og samfund.

I denne del af DELTA, handler det om at skabe gode vækstbetingelser for nye indsatser, som måske på nuværende stadie - teknologisk eller forretningsmæssigt - er for umodne, eksperimenterende eller for langsigtede til etablering i DELTA eller i vore kunders virksomheder. 

Vi forsøger at gribe fremtiden i nutiden og arbejder på teknologier, der skal hjælpe dig i morgen.

Vi er altid åbne for nye perspektiver eller idéer, som vi kan bistå i at virkeliggøre. 

Kontakt

Emerging business units

+45 72 19 40 00

white

 

Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00