DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
TC_backoffice_144x960px

DELTA gør klar til at åbne de nye faciliteter i Aarhus

Blot syv kilometer fra Aarhus centrum ligger Østjyllands seneste svar på Silicon Valley

delta_aarhus_200x200px
Nyt DELTA domicil i Aarhus.

Man fornemmer på lang afstand, at her oser af viden. Og i den første bygning, man møder, har DELTA i alt 2000 m2 areal indeholdende otte testrum, der kan måle forskellige enheder inden for akustik og EMC – specielt sidstnævnte stiller grundet de seneste års udvikling store krav til testfaciliteter.

Nyeste udstyr

Opførelsen af det nye domicil har været undervejs i et år, og lokalerne indeholder det nyeste udstyr inden for blandt andet EMC.

"Udviklingen er gået utrolig stærkt i de senere år og særligt inden for Electromagnetic Compatibility. Alle mennesker har i dag en eller flere elektroniske enheder, som gerne skulle fungere uafhængigt af hinanden og ikke mindst uden at intervenere med hinanden. Hvis vi tænder for mobiltelefonen skal det ikke påvirke andre elektroniske komponenter omkring os", siger Claus Schleiter, Vice President i DELTA Test & Consultancy.

Han ser frem til at indvie det nye domicil

"At være en del af denne proces med at opføre et så moderne testcenter har været utrolig spændende, og jeg er sikker på, at vi i det nye domicil vil tiltrække mange interessante virksomheder fra såvel indland som udland", siger Claus Schleiter.

Aarhus Kommune er meget begejstret

At DELTA har valgt at placere sit domicil i Aarhus har vakt stor begejstring i Aarhus Kommune, der ser det som en mulighed for at kunne trække yderligere erhverv til området.

Videnstunge virksomheder som DELTA spiller en vigtig rolle for Aarhus' ambition om at blive en af Nordeuropas mest attraktive videns- og uddannelsesbyer. Aarhusianske virksomheder skal ikke konkurrere på pris, men på deres evne til at være innovative og til at skabe nye produkter og forretningsmetoder. Det kræver, at områdets virksomheder har let adgang til den nyeste viden og teknologi, og derfor er DELTA med til at styrke Aarhus som vidensby", siger Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard.

Test & Rådgivning

Kontakt for mere information

+45 72 19 45 00

 

white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00