DELTA - We specialise in microelectronics, light, optics, EMC, acoustics, vibration, sensors and wireless technology
LO_Roadsensor_01_144x960px

Vejsensorer

Global leder inden for måling af vejsikkerhed

YO5J1235
LTL-XL retroreflektometer.

DELTA Vejsensorer er den globalt ledende leverandør af retroreflektometre. DELTA tilbyder to produktlinier: LTL instrumenterne til måling af retrorefleksion fra vejstriber og RetroSign instrumenterne til måling af retrorefleksion fra vejskilte.

Velkendte instrumenter

DELTA's instrumenter har været kendt på markedet siden 70'erne og er anerkendt for deres nøjagtige målinger og for at være robuste instrumenter. Den seneste generation af instrumenter, RetroSign GR1, RetroSign GR3, LTL-X og LTL-XL er meget brugervenlige, når det gælder instrumentets form og vægt, kalibrering af instrumentet såvel som udførelse af målinger. Overførsel af måledata til en PC via USB eller Bluetooth er standard.

LTL-M-200
LTL-M retroreflektometer.

Ny teknologi

DELTA lancerede i begyndelsen af 2011 LTL-M, firmaets første mobile retroreflektometer. Instrumentet måler ved normal kørehastighed retroreflektion fra vejstriber, dagslyskontrast, tilstedeværelse af vejsøm samt vejstribens bredde. LTL-M er baseret på digital kamera teknologi, som sikrer meget præcise målinger under alle køreforhold. Med LTL-M vil man være i stand til at måle vejstriber i deres fulde bredde og længde og derigennem få et meget præcist mål for stribernes funktion. Desuden er der sikkerhedsaspektet, man behøver ikke stå på vejen og måle med trafik omkring. 

For yderligere oplysninger om vejsensorinstrumenterne henviser vi til vores engelske hjemmeside.

Vejsensorsupport

Kjeld Aabye

Markedschef

+45 72 19 46 30

white
Copyright ©2010 - DELTA - Venlighedsvej 4 - 2970 Hørsholm - Denmark - Tel. +45 72 19 40 00